Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Lovas Éva | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Tészta
Krém
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kétfelé választjuk. A pudingot
a 2,5 -3 deci tejjel - tehát az előírtnál kevesebbel - megfőzzük és még melegen belekeverjük a tejfölt meg a kockára vágott
barackot.
13 éve | Lovas Éva | 2 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítés:
A paradicsomot forró vízbe mártjuk, és lehúzzuk a héját, majd feldaraboljuk és az aprított hagymával lassú tűzön kb 3 órát
főzzük. A főzés vége felé hozzáadjuk a fúszereket, ízesítőket. (Érdemes először mindenből óvatosan tenni, és kóstolgatni, hogy ízlés szerinti legyen) Botmixerrel összezúzzuk, még egyet rottyantunk rajta, és még forrón üvegekbe tesszük(hogy ne pattanjanak el, előtte jó meleg vízzel át kell öblíteni) majd száraz dunsztban hagyjuk
kihűlni.
|
|
13 éve | Lovas Éva | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítés:
A meghámozott krumplit apróra vágjuk,sós vízben puhára főzzük, majd hozzáadjuk a megtisztított spenótot és felforraljuk. Hozzákeverjük a tejet (esetleg főzőtejszínt) a vajat és egyet rottyantjuk. Tálalás előtt apróra vágott petrezselyem zöldjével megszórjuk.13 éve | Lovas Éva | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A vajat keverd habosra a porcukorral és a tojások sárgájával. Add hozzá a sütőporral elkevert lisztet, végül forgasd bele a keményre vert tojásfehérjét. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, és öntsd bele a masszát. A tetejét szórd meg a megmosott, apróra vágott gyümölcsökkel, majd előmelegített sütőben 25 perc alatt süsd készre.
Hozzávalók:
Elkészítése:
A kekszport összegyúrjuk a vajjal, a rummal és annyi tejjel,hogy könnyen formázható legyen.
A masszát ujjnyi vastagon egy csatos forma aljára terítjük, és elsimítjuk.
13 éve | Lovas Éva | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
40 dkg rizs, 1 liter tej, csipetnyi só, 15 dkg cukor, 1 tasak vaníliás cukor, 3 dkg élesztő, egy teáskanál margarin, kb. 10 dkg liszt, 4 tojás, 5 dkg porcukor, fahéj, 1 kezeletlen citrom, a sütéshez étolaj.Hozzávalók:
6 cukkini, só, liszt, sör, olaj.
Elkészítés:
A cukkinit meghámozom 1 cm vastag szeletekre vágom és enyhén besózom. A lisztet kevés sörrel péppé keverem. Ebbe a keverékbe mártom a cukkiniszeleteket és forró olajban kisütöm.
13 éve | Lovas Éva | 0 hozzászólás
Goji bogyó a világon a második legnagyobb mennyiségű C-vitamin-t tartalmazó gyümölcs.
A béta-karotinról tudott, hogy segít megelőzni a szívbetegségeket és a bőrt is védi a nap káros sugaraitól.
A Goji bogyó a B-vitaminnak és az antioxidánsoknak is gazdag forrása, amelyek a káros szabad gyökök ellen védik meg a szervezet sejtjeit.
Gazdag továbbá poliszaharidokban, amelyek az immunrendszert erősítik, továbbá 18 különböző aminosavat is tartalmaz és bőséges kálium-forrás is.
13 éve | Lovas Éva | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítés:
A salátákat levelekre szedem és nagyon alaposan megmosom ,majd sós vagy
vegetás vízben felrakom főni. Hozzáadom az összenyomott fokhagymát és
pár perc alatt megfőzöm. (kb 10 perc) Megcsinálom a rántást az
olajból és lisztből, ha kész belekeverem a tejfölt vagy joghurtot és a leveshez adom.
Hozzávalók:
Elkészítése:
A patisszont megtisztítom,közepét kivájom. A zöldségeket feldarabolom, a parizert apróra felkockázom. A hagymát aprítva megdinsztelem,ráteszem az apróra darabolt
zöldségeket, majd puhára párolom, és hozzáadom a parizert, egyet rottyantom vele.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás