Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
6 éve | Czudor Viktor | 0 hozzászólás
Championwine a borszaküzlet
Budapest fő turisztikai területén található. Van egy háromszintű üzlethelyiségünk és egy borospincénk. A választék 450 hazai borból áll, amelyek az elmúlt két év legrangosabb borversenyeinek nyertesei. Minden bor kóstolásra alkalmas.
9 éve | Czudor Viktor | 0 hozzászólás
Esküvők, Bálok, Álló fogadások, Koktél partik, Céges rendezvények, Osztálytalálkozók, Baráti összejövetelek teljes körű szervezését, lebonyolítását, házias ízekből álló menüsorokkal vállaljuk, kistermekben 30 főig, nagytermekben 250 főig.
|
|
11 éve | Takács Nóra | 0 hozzászólás
Ittjartam.hu: étterem értékelések és szálloda értékelések egy honlapon. Szeretnéd megtudni hogy mely szállodában érdemes helyet foglalnod, mely éttermekbe éri meg enni? Honlapunkon olyan szuverén vendégek véleményét összesítettük teneked, melyek szerint könnyűszerrel elkerülheted a kellemetlen meglepetéseket. A turizmusban különösen fontos hogy tökéletes minőségű szolgáltatásban legyen részed, de nagyon nehéz megelőzően meghatározni, hogy a tökéletesnek vélt vendéglátónál, vagy hotelben kétségkívül azt adják, amire számítasz.
Internetes ételrendelés az országunk egész táján: Falatozz.hu. Amennyiben vidéken tartózkodik akkor a településeden, amennyiben a fővárosban akkor kerületenként is választhatsz. Amennyiben weblapunkon rendeled meg a fogást, ez esetben mostanában egy kiváló tábla számítógépet nyerhetsz havi szinten. Ne vesztegesd el a sanszot, nem árt benézni és rendelni! Hamburgerek, magyaros étkek, pizzák és különlegességek szintúgy megtalálhatók a palettánkban. Érdemes figyelemmel kísérni a pillanatnyi kedvezményeket, ugyanis ezeknek köszönhetően sokkal kedvezőbben juthatsz hozzá az ételedhez.
11 éve | Lovas Éva | 0 hozzászólás
Kányádi Sándor:
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
Nem kívánok senkinek se
különösebben nagy dolgot.
Mindenki, amennyire tud,
legyen boldog,
érje el, ki mit szeretne,
s ha elérte, többre vágyjon,
s megint többre.
Tiszta szívből ezt kívánom!
Szaporodjon ez az ország
emberségbe’, hitbe’, kedvbe’,
s ki honnan jött,
soha-soha ne feledje.
Mert míg tudod, ki vagy, mért vagy,
vissza nem fognak a kátyúk…
A többit majd apródonként
megcsináljuk.
11 éve | Lovas Éva | 0 hozzászólás
Kis odafigyeléssel életek menthetők... Cicák, madarak, kutyák, lovak, birkák, kecskék baraomfiak, és valamennyi állat több gondoskodást igényel a hidegben.
12 éve | Lovas Éva | 0 hozzászólás
A franciaországi Ribeauville városban augusztus óta kék s zöld mézet készítenek kaptárjaikban a méhek. A méhészek értetlenül állnak a jelenség előtt.
Jelen pillanatban a méhtelepesek azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy az M&M’s cukorka-, és a Mars csokoládégyár egy, a Ribeauville településtől öt kilométerre fekvőszemétlerakó helye az okozója mindennek, hiszen itt konténerszámra találnak a zümmögők cukros hulladékokat, melyeket az édesség előállítása során halmoztak fel a gyártók.
12 éve | Lovas Éva | 2 hozzászólás
1/2 kg héjában főtt krumpli
1 kanál zsír
1 tojás
só
kb. 30 dkg lisztet vett fel, és gyúráskor is sok lisztet használtam.
+ Instant, cukrozott kakaópor a tölteléknek
A krumplit jól kihűtöm ( ha meleg rengeteg lisztet vesz fel),
krumplinyomón áttöröm, kb. 1 tk. sót teszek bele, 1 tojást, és kb. 30 dkg
lisztet, hogy jól nyújtható tészta legyen.
Kb. 3 mm vastagra nyújtom, felkockázom, és mindegyik közepére
teszek egy jó nagy kupac instant cukrozott kakaót.
12 éve | Lovas Éva | 0 hozzászólás
Hájas kifli:
50 dkg liszt
25 dkg hájzsír
2 tojás
kb. 1,5 dl tej
2,5 dkg élesztő
2 mokkáskanál só, 2 mokkáskanál cukor
Az élesztőt a 2 mokkás kanál cukorral elkevert tejben felfuttatom. A
lisztbe teszek 2 mokkás kanál sót, elmorzsolom benne a zsírt, hozzáteszem az
élesztős tejet, 1 tojást, egy sárgáját (a másik fehérjét félreteszem kenéshez),
és jól kidolgozom (ha kissé keménynek tűnne, kis tejet lehet még hozzátenni). 4
bucit csinálok belőle, és hagyom pihenni, akár több órát is.
12 éve | Lovas Éva | 0 hozzászólás
Hozzávalók
2 pohár liszt,
fél pohár darált dió,
1 pohár tej,
fél pohár cukor,
1 tojás,
2 evőkanál méz,
2 evőkanál olvasztott vaj,
3 kk őrölt fahéj
2 kk őrölt szegfűszeg
1 citrom reszelt héja,
csipetnyi só,
1 csomag sütőpor.
Elkészítés:
A tojást összekeverjük a mézzel, a cukorral, a vajjal, a fűszerekkel és a reszelt narancshéjjal.
A lisztet egybeszitáljuk a sütőporral. Hozzáadjuk a diót.
A lisztes diót a tojásos keverékhez adjuk, és fokozatosan hozzáöntve a tejet, egynemű krémmé keverjük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás