Gasztro Blog: 2011. január

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 183 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 183 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 183 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 183 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Gasztronomia hírei - 2011. január

Egy rendkívül egyszerű, olcsó, és finom csemege, aminek sütése, fogyasztása menthetetlenül összefonódott a farsanggal, de máskor is érdemes készíteni.

 

Hozzávalók: 3-4 tojássárgája, 3-4 evőkanál tejföl, fél kiló liszt, csipet só

a sütéshez: olaj

a megszóráshoz: vaníliás és/vagy porcukor

 

A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk. A Tejfölt úgy adagoljuk, hogy ne legyen ragadós, de azért jól formázható, közepesen lágy maradjon a tészta.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

read more https://spotterdayinfraero.com/...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

information https://www. safetytoto.com "Its my ...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

먹튀검증 https://infogram. com/untitled-chart-...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

click here https://astrolabetv. com Hey There. I found your ...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

get more info https://brothertoto. com I appreciate this article...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

information https://acepowerball.com/ ...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

get more info https://www. russelltribunalonpalestine.org/...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

good contents https://baccaratfriend.com/ I ...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

website https://meoghyugo. com/ Such a very useful...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

토동산 https://totositedongsan. com/ You have a real ability...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu