Gasztro: BEFŐZÉS - Házi ketchup

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

  • 30 nagy, érett paradicsom
  • 10 fej nagy hagyma
  • 3 dl 10 %-os ecet
  • 3 bögre cukor
  • 2 evőkanál só
  • 3 kk őrölt szegfűszeg
  • 3 kk őrölt bors
  • 3 kk őrölt fahéj
  • 3 getezd zúzott fokhagyma


Elkészítés:
A paradicsomot forró vízbe mártjuk, és lehúzzuk a héját, majd feldaraboljuk és az aprított hagymával lassú tűzön kb 3 órát főzzük. A főzés vége felé hozzáadjuk a fúszereket, ízesítőket. (Érdemes először mindenből óvatosan tenni, és kóstolgatni, hogy ízlés szerinti legyen) Botmixerrel összezúzzuk, még egyet rottyantunk rajta, és még forrón üvegekbe tesszük(hogy ne pattanjanak el, előtte jó meleg vízzel át kell öblíteni)  majd száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.

Címkék: 100 befőzés c egészség gasztronomia gyümölcs ketchup lovas Éva lovaseva mg recept vitamin zöldség étel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Lovas Éva üzente 12 éve

Köszönöm!
Van egy kevésbé fűszeres almás verzió is, az is jön majd később.

Nagyon örülnék, ha feltennéd a receptjeidet!
Nem értem, miért nem tudtál témát indítani... megnézem, mi lehetett a gond, de nem biztos, hogy meg is találom az okot.
Annyiból viszont, nem baj, hogy nem kéne a receptjeidet eldugni a fórumba! Az inkább beszélgetésre van. Idővel nehéz ott visszakeresni, nem lehet formázni, színessel írni, stb a szöveget.
Annak örülnék leginkább, ha mint én, a hírek rovatba tennéd őket, s elé írnád, mint én, a címnek, a fő jellemzőjét a receptnek. Ezu még inkább segíti majd idővel, egy-egy recept kikeresését, vagy a célzott böngészést.
Arra is van mód, hogy magadnak a fotó tárban csinálsz külön mappát, pl BABI RECEPTJEI s a fotót rakod föl először, majd hozzá, leírásként, a receptet. ha a konkrét ételedről nincs kép, illusztráció fotóval tudod megoldani. Maradva a ketchupnál, nem csak a munkafolyamat, vagy a teli lábas ketchup fotója, hanem egy pradicsom is tökéletesen passzol hozzá...
További feltöltési segédletet találsz baloldalt, ha legörgetsz egy kicsit.

Nagyon várom a recepteket!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Évikém! Tökéletes a recepted!!! Van,pár saját találmányom,szívesen megosztanám,ha lenne egy hely,ahova betehetném.Mit szólsz,egy Saját receptjeink Témához?Próbáltm nyitni,de nem megy.Puszi:Babi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu