Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
10 szál baromfi virsli, 4 közepes fej lilahagyma, ecet (lehetőleg balzsamecet), édesítő, só,
víz
A virslit (nyersen) felkarikázzuk, a hagymát felezzük, majd a vágási felületre fekteteve fél karikákra vékonyan felszeleteljük.
Kb. fél liter vizzel és
ecettel, édesítővel, sóval elkészítjük a levet. Majd a
virslire öntjük, éspár órát állni hagyjuk, hogy az ízek
összeérjenek. Szezonban adhatunk hozzá aprított zöld saláta levelet, retket, piros húsú paprikát, vagy újhagymát is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
SALÁTA - Görög
SALÁTA - Lencse, pikánsan
VEGA - Tofus kelkáposztatekercs
SALÁTA - Márványsajtos kukorica 2.