Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
30 dkg lencse
20 dkg rizs
4 újhagyma, vagy 1 póré
2 savanyú uborka)
4-6 evőkanál mustár
1 csapott evőkanál cukor
1 teáskanál curry
só, bors
A lencsét beáztatom, majd enyhén sós vízben megfőzöm. A rizst is enyhén
sós vízben megfőzöm. Olíva vagy szójaolajon megsütöm a karikázott hagymát, félrehúzom és
beleteszem a karikára vágott ubit, a
mustárt, a cukrot, a curryt. Visszateszem a tűzre, kicsit átpirítom,
hozzákeverem a lencsét és a rizst, borsozom és ha kell, még utánasózok.
Melegen és hidegen egyaránt nagyon finom, főleg aki kedveli a keleties
ízeket.
Olívabogyót os tehetünk bele.
Lehet hozzá virslit, vagy sült kolbászt is enni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
VEGA - Tofus kelkáposztatekercs
SALÁTA - Márványsajtos kukorica 2.
SALÁTA - Márványsajtos kukorica 1.
VILÁGKONYHA - Govinda konyhája: Beszan Csila Kadhi - INDIA