Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
a paradicsommártáshoz:
1 kis doboz hámozott konzerv paradicsom, 1 gerezd fokhagyma nagyon apróra vágva vagy megreszelve, olasz fűszerkeverék, cukor, só.
a feltéthez:
50 dkg gomba, 20 dkg füstölt mozzarella sajt, 20 dkg sima mozzarella sajt, esetleg díszítésnek paprika- és paradicsomkarikák.
Elkészítés
tészta
Az élesztőt a langyos tejben egy kanál liszttel és a cukorral elkeverjük. Megvárjuk, amíg jól felhabosodik. Utána beleöntjük a lisztbe, hozzáadjuk az olajat és a sót valamint annyi langyos vizet, hogy a tészta összeálljon, jól összegyúrjuk, aztán lefedve kb. egy órát kelesztjük. Amikor megkelt, egy jó nagy tepsibe vagy több kisebb, kerek pizzaformába nyomkodjuk fél centi vastagon.
paradicsommártás
A hozzávalókat jól összefőzzük
feltét
A gombát megpucoljuk, felszeleteljük, és elősütjük (vagy mikrohullámú sütőben 2-3 percig pároljuk). A füstölt mozzarellát egyenletesen elosztjuk a pizzamártásos pizzalapon. A gombaszeleteket a sajtra szórjuk. A pizza tetején elrendezzük a szeletelt sima mozzarella sajtot. Végül meglocsolhatjuk a mozzarellát néhány kanál félretett paradicsommártással, és díszíthetjük paprikával, paradicsommal, bazsalikomlevélkékkel.
A pizzát addig sütjük a sütőben, amíg a sajt jól ráolvad, és kicsit pirulni kezd.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
PIZZA - kolbászos
SÓS SÜTI - Köménymagos sós rudak OLCSÓ!
TÉSZTA - Spagetti gombával
OLCSÓ LEVES - Salátaleves