Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
a tésztához:
4 tojás,
40 dkg finomliszt,
1 nagy bögre tej,
szóda (szénsavdús ásvány)víz,
olaj.
a töltelékhez:
1/2 kg spenótpép,
3 közepes hajában főtt krumpli,
5 gerezd fokhagyma,
só (vegeta) és kis őrölt bors
Elkészítés:
Közepes sűrűségű palacsintatésztát keverünk, majd hozzáadunk 3-4 evőkanál spenótpürét. A főtt krumplit meghámozzuk és összetörjük.
A megmaradt spenótot összekeverjük a krumplival, és a zúzott fokhagymával, sóval, borssal.
Kisütjük a palacsintákat.
A krémmel megkenjük, és már fogyasztható is.
Tipp: feltekerve tálba rendezhetjük, a tetejére reszelt sajtot olvaszthatunk, vagy tejföllel is meglocsolhatjuk. Gusztusos piros húsú paprikával díszítve.
Tálalhatjuk önálóan, vagy körettel is.Utóbbi esetben, kicsit erőteljesebben fűszerezzük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
TÉSZTA - Spagetti gombával
OLCSÓ LEVES - Salátaleves
OLCSÓ VEGA EGYTÁL - Gombás palacsintatál
POGÁCSA - Krumplis-sajtos - OLCSÓ!