Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
6 db. kp. nagyságú krupli
3 kp. padlizsán
50 dkg darált hús
2 nagyobb paradicsom
1 kp. fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma
só, durvára darált színes bors, szerecsendió, fahéj, 1 kanál chilis 
kecsap, 3 kanál sima kecsap.
A padlizsánokat meghámoztam, felkarikáztam, lesóztam, hagytam állni. A 
krumplit héjában megfőztem. A hagymát kicsit megdinszteltem, és fehérre sütöttem 
a darált húst. Sóztam, borsoztam, szerecsendiót, fahéjat tettem bele, egy kanál 
chilis, és 3 kanál sima kecsapot, fokhagymát. Összesütöttem.
A padlizsánokról leitattam a vizet, átsütöttem őket( rengeteg olajat 
beszívott). 
A kisebb gáztepsit megolajoztam, krumpli, padlizsán, paradicsom réteget 
raktam le, rá a darált húst, főztem rá besamell mártást( 5 dkg ráma, 2 kanál 
liszt, 2 dl tej, só, bors, szerecsendió), jó sok sajtot szórtam rá, 25 percig 
sütöttem 200 fokon, majd 5 percig légkeveréssel. 

|  |  | 
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
VEGA - Cukkinis sült rizs - köretnek is jó!
VEGA - Alma Chutney - Indiai
VEGA - EGYTÁL- VILÁGKONYHA -"Aloo gobi" - karfiol-curry - Indiai
LEVES - Aranyló tyúkhús