Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
| 
 | |
|  | A fűszerek beszerzése esetleg kicsit problémás lehet, de csak egyszer kell megvenni, utána már könnyű utángyártani az adagokat. Budapesten a Fővám téri vásárcsarnok alagsorában levő "Ázsia shop"-ban pl meg lehet venni őket. | 
| Hozzávalók 4 személyre:
 
 A forró olajon kevergetve pirítjuk a karfiolt és a krumplit, amíg már elkezd nagyon tapadni az edény aljához. Akkor hozzáadjuk a fűszereket (kivéve a garam masala-t) és a paradicsomot és kis lángon, fedő alatt kb. fél óra alatt a saját levében puhára pároljuk. Néha megkeverjük. Ha kész, belekeverjük a garam masalat és a citromlevet. 
 Ajánlott hozzá az alma Chutney, mely a holnapi recept lesz 
 (A recept a nandu.hu-ról származik) | |
|  |  | 
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
VEGA - Cukkinis sült rizs - köretnek is jó!
VILÁGKONYHA - Muszaka - Török
VEGA - Alma Chutney - Indiai
LEVES - Aranyló tyúkhús