Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 1 kisebb tyúk 4-5 szál sárgarépa 3-4 szál petrezselyemgyökér 1 darabka zeller 1 darabka karalábé vagy karfiol 1 kisebb fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 1 paradicsom 1 zöldpaprika 1 szem burgonya só zöldbors fekete bors (szemes) néhány szem köménymag
Készítés: 1. A zöldségeket megtisztítjuk. A vöröshagyma és a fokhagymagerezd héját nem távolítjuk el, csak a végeit vágjuk le. A paprikát hosszában kettévágjuk és magházát eltávolítjuk. 2. A megtisztított és feldarabolt tyúkot kb. 4 liternyi vízbe feltesszük főni. 3. Ha a víz felforrt, hozzáadjuk az alaposan megmosott zöldségeket. Megsózzuk a levest és beletesszük a fűszereket. 4. Lassú tűzön addig főzzük, míg a hús és a zöldségek is megpuhulnak (kb. 3 óra). A levest leszűrjük és csigatésztát vagy cérnametéltet főzünk bele.
|
|
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
read more https://spotterdayinfraero.com/...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
information https://www. safetytoto.com "Its my ...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
먹튀검증 https://infogram. com/untitled-chart-...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
click here https://astrolabetv. com Hey There. I found your ...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
get more info https://brothertoto. com I appreciate this article...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
information https://acepowerball.com/ ...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
get more info https://www. russelltribunalonpalestine.org/...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
good contents https://baccaratfriend.com/ I ...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
website https://meoghyugo. com/ Such a very useful...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
토동산 https://totositedongsan. com/ You have a real ability...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
VILÁGKONYHA - Teriyaki csirke - JAPÁN
VILÁGKONYHA - Buta no shogayaki - JAPÁN
VEGA - Cukkinis sült rizs - köretnek is jó!
VILÁGKONYHA - Muszaka - Török