Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés

Alma-chutney:
      1/2 kg alma
      12,5 dkg mazsola 
      10-15 dkg cukor (lehetoleg barna)
      1 db szárított chili paprika
      1 fahéjrúd
      2-3 szegfűszeg
      2 citromkarika
      1/2 dl citromlé
      1 teáskanál római kömény (mag)
      1/2 tk. ánizsmag
      1/4 tk. kurkuma
      1 tk olaj
Az almát felkockázzuk. A fűszereket a forró olajon a kövekkező sorrendben pirítani kezdjük: római kömény, ánizs, chili, szegfűszeg, fahéjrúd. (Készítsük ki előre, mert hamar megég). Ha kissé füstöl és érezzük a fuszerek illatát, beleöntjük az almakockákat, (mazsolát), citromkarikát és citromlevet. Jól megfőzzük és a vége felé belekeverjük a cukrot és a kurkumát. Hidegen tálaljuk.
ajánlott a tegnapi ételhez.... (is)
a www.nandu.hu -ról való a recept
|  |  | 
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
VEGA - Cukkinis sült rizs - köretnek is jó!
VILÁGKONYHA - Muszaka - Török
VEGA - EGYTÁL- VILÁGKONYHA -"Aloo gobi" - karfiol-curry - Indiai
LEVES - Aranyló tyúkhús