Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ananászos pudingos
4 vaníliás pudingpor
6 tojás
20 dkg kristálycukor
1 csomag sütőpor
A 6 tojás fehérjét csipet sóval kemény habbá verem, 6 tojás sárgáját
habosra keverem a kristálycukorral, a pudingporokban elkeverem a sütőport.
Ezeket összekeverem, piskóta állagú tésztát kapok, 20 perc alatt 180 fokon
sütöttem, 24 X 36 cm-es tepsiben. Szép, magas tészta lesz. Kihűtöm.
Krém:
1 doboz darabolt ananászkonzerv
1 csomag tejszínes, vagy vaníliás pudingpor
4 tojás
1 margarin
20 dkg porcukor
Az ananászkonzervet levével együtt összeturmixolom, ez pont fél liter.
Elkeverek benne 4 tojás sárgáját, és a pudingport, felfőzöm. Hagyom teljesen
kihűlni.
A Rámát jól kikeverem a porcukorral. HA kihűlt a pudingos massza
összevegyítem a kettőt és krémesre keverem.
A piskótát kettévágom, megtöltöm a krémmel.
A tetejére: a 4 tojás fehérjét 15 dkg porcukorral gőz fölött keményre
verem, és rásimítom a tésztára, vagy felvágás után búbokat csinálok. Tetejére
tettem egy gerezd ananászt. Mivel elég "fehér" süti, színes darával, vagy csoki
darával is meg lehet szórni .
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
SÜTI - Fánk ananászos
SÜTI - Fánk almás
SÜTI - Fánk amerikai
SÜTI - Fánk alföldi