Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
Elkészítés
Egy nagy fazékban kb fél liter vízben, ha forr, oldjuk fel a leveskockákat. Közben a répát, a paradicsomot és a hagymát vágjuk fel apróra, és a petrezelymzöldjét is vágjuk fel kisebb darabokra, de nem kell nagyon apróra. Ha feloldódott a kocka, tegyük a lébe az összes hozzávalót, együtt, és főzzük.
Ha már forr, födő alatt, kis lángon főzzük még fél órát. Ezután húzzuk félre, halászuk ki a babérleveleket, és hagyjuk kihűlni. Botmixerrel pürésítsük. Hidegen, és melegen is finom.
Elkeverhetjük tejföllel, főzőtejszínnel, ha tartalmasabbá, joghurttal, ha nyáron, pikáns-savanykássa akarjuk tenni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
LEVES - Káposztalé
VEGA LEVES - Sajtos krumpli
LEVES - Csalán - EGÉSZSÉGES!!
LEVES - Gombaleves