Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kell bele. ½ kg disznóhús (inkább kövérkés), ½ kg savanyú káposzta, 1 borospohárnyi rizs, 2 evőkanál liszt, zsír, egy fej vöröshagyma, egy pohár tejföl, só, pirospaprika.
Így készül: Az apró kockára vágott húst sós vízben odatesszük főni, a kimosott apróra vágott savanyú káposztát is főni tesszük, annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. A rizst megmossuk, és akkor tesszük a húshoz, mikor az már puhára főtt, s ha az is megfőtt, hozzáöntjük a közben megpárolódott káposztát is. Hagyjuk együtt főni. Rántást pirítunk, a felaprított hagymát kicsit megdinszteljük a rántáson, meghintjük piros paprikával, ée kevés vízzel csomómentesre keverjük, felöntjük a tejföllel. Ezzel is alaposan elkeverjük, és ügyesen a leveshez töltjük, s hagyjuk felforranni. Csak éppen! Vannak házak, ahol a húst mielőtt odatennék a vízbe, forró zsíron fehéredésig átsütik. Így hamarabb puhul. Ha savanyúbbra akarjuk készíteni, használjunk káposztalét. Esetleg utána sózhatunk, de a savanyú káposzta elég sós, úgyhogy mindenki ízlése szerint tegyen utólag sót bele, de óvatosan!
Forrás: Melinda
|
|
Andy yyyyy írta 1 hónapja a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
read more https://spotterdayinfraero.com/...
Andy yyyyy írta 1 hónapja a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
information https://www. safetytoto.com "Its my ...
Andy yyyyy írta 1 hónapja a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
먹튀검증 https://infogram. com/untitled-chart-...
Andy yyyyy írta 1 hónapja a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
click here https://astrolabetv. com Hey There. I found your ...
Andy yyyyy írta 1 hónapja a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
get more info https://brothertoto. com I appreciate this article...
Andy yyyyy írta 1 hónapja a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
information https://acepowerball.com/ ...
Andy yyyyy írta 1 hónapja a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
get more info https://www. russelltribunalonpalestine.org/...
Andy yyyyy írta 1 hónapja a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
good contents https://baccaratfriend.com/ I ...
Andy yyyyy írta 1 hónapja a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
website https://meoghyugo. com/ Such a very useful...
Andy yyyyy írta 1 hónapja a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
토동산 https://totositedongsan. com/ You have a real ability...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
VEGA LEVES - Sajtos krumpli
LEVES - Csalán - EGÉSZSÉGES!!
LEVES - Gombaleves
LEVES - Sárgarépakrém - EGYSZERŰ, EGÉSZSÉGES!