Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A karalábét és a hagymát felaprítom, maj kis vajon, főzőmargarinon megdinsztelem. Ezután vizet öntök rá, amennyi éppen ellepi,
és sózom. Kb
10 perc főzés után hozzáadom az aprított krumplit is, és az egészet puhára főzöm.
Ha kicsit hűlt, botmixerrel pépesítem.
Újra visszateszem a tűzre, majd belekeverem a tejfölt és annyi vizet,
hogy még sűrű maradjon az állaga. Forrásig hevítem, végül beleteszem a
szerecsendiót, a borsot és az apróra vágott petrezselyem zöldet.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
LEVES - Káposztalé
VEGA LEVES - Sajtos krumpli
LEVES - Csalán - EGÉSZSÉGES!!
LEVES - Gombaleves