Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés

Hozzávalók
- 75 dkg reszelt sárgarépa
- 15 dkg Rama margarin
- 4 tojás
- 25 dkg cukor
- 40 dkg liszt-
- 1 citrom
- 1 csomag sütőpor
- 3 csomag vaníliás cukor
- 5 dkg durvára vágott dió
- 5 dkg mazsola
Elkészítés
A
 tojást a cukorral és a vanília cukrokkal keverd habosra. Add hozzá az 
olvasztott, de már nem meleg margarint, a citrom levét és héját. Az 
összetevőket alaposan dolgozd össze, majd keverd bele apránként a 
sütőporos lisztet. Ezután kanállal (nem géppel) keverd bele a 
sárgarépát, illetve a mazsolát és a vágott diót. Egy 4 cm kör alakú 
tepsit bélelj ki sütőpapírral, borítsd bele a masszát, és egyenletesen 
oszlasd el. Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 50 percig süsd.
|  |  | 
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
SÜTI - Skót krémes - OLCSÓ!
SÜTI - Hájas kifli
SÜTI - Csodakifli
HÚSVÉTRA SÓS SÜTI - Sonkás "beigli"