Gasztro: EGYTÁL - Bolognai spagetti angol módra

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

  • 1 zacskó spagettitészta
  • 60 dkg darált marhahús
  • 40dkg reszelt sajt
  • 5 nagyobb fej gomba
  • 2 db répa
  • 3 db paprika (piros, sárga, zöld)
  • 3 db paradicsom
  • 2dl sűrített paradicsom
  • olíva olaj
  • só, ízlés szerint fűszer (bazsalikom, oregánó, kakukkfű)
  • kevés főzőtejszín




Elkészítés: Kevés olíva olajon megpárolom a felvágott gombát, s mikor már picit megpuhult, beleteszem a kockára vágott paradicsomot és paprikát is. Közben vízben kifőzöm az apróra vágott répát, majd azt is hozzáadom. Szintén olíva olajon megpirítom a húst, majd hozzáadom a paradicsompürét, sót, fűszereket, tejszínt. Kifőzöm a tésztát és egy kivajazott tepsibe teszem. Ráöntöm az alapot, majd a tetejét bőven megszórom sajttal. Beteszem a sütőbe és közepes hőmérsékleten addig sütöm, míg a sajt rá nem olvad. (Ha túl sokáig hagyom a sütőben, a tészta kiszárad és kemény lesz!). Olcsó, gyors, egyszerű és nagyon finom!

Címkék: bab csöröge desszert egytál farsang farsangi forgács fánk gasztro gasztronómia lekvár lovas Éva lovaseva recept rózsa saláta szalonna süti tészta étel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu