Gasztro: BEFŐZÉS - Padlizsános lecsó - BABI (Mogyorósi Györgyné) receptje

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Szedvicsekhez, töltött húsokhoz, omletthez, használom.


Hozzávalók: 2kg padlizsán, 1 kg paprika1/2, kg paradicsom, 3 fej vöröshagyma, 10 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál apróra szelt bazsalikom, ízlés szerint só, 3 dl olíva, vagy jó minőségű napraforgó étolaj.


A padlizsánokat, sütőben, vagy vaslapon, mindkét oldalán kicsit megsütöm. Csak addig, amíg a bőre ráncosodni kezd. Ekkor műanyag, vagy fakéssel lehúzom a bőrét, és kockára szelem. A fémtől, megbarnul.
A paradicsomot forró vízbe mártom, a bőrét lehúzom, felkockázom. Hagymát is kockára szelem és az olajon üvegesre pirítom. Beleteszem kockára vágott paprikát, és a paradicsomot, megsózom. Amikor már félig megsült csak akkor teszem bele a padlizsánt. Még kb. 10 percig, sütöm, és belekeverem a bazsalikomot és a zúzott fokhagymát. Alaposan elkeverem, forrón üvegekbe töltöm. Két celofán közé, késhegynyi szalicilt teszek ,majd lezárom az üvegeket. Száraz duntszba rakom.

 

 

network.hu

 

Címkék: aszal babi befőzés eltesz főz gasztro gasztronómia gomba gyümölcs háztartás kert konyha lecsó lekvár lovas Éva lovaseva padlizsán recept termés tipp tél

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Göllei Szilvia üzente 13 éve

Biztos finomság van benne.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu