Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A narancsot megpucolás előtt alaposan mossuk meg. A héját egyforma, kb max 1 cm széles, 3.4 cm hosszú csíkokra vágjuk, majd tálba tesszük, s annyi vzet öntünk rá, amennyi ellepi. 1 hétig áztatjuk, naponta cserélve rajta a vizet. A narancs héj mennyiségével kb azonos mennyiségű cukorból szirupot főzünk, nagyon pici vízzel. Ha sűrűsödik, beletesszük a narancshéjat, és 20 percig főzzük benne. Villával kiszedjük, finom kristálycukorban vagy (eredeti)kakaóporban megforgatjuk, s egy tácára terítve hagyjuk száradni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
BEFŐZÉS - Piroska (erdélyi ízesített paradicsom)
BEFŐZÉS - Uborka ecetesen, kaporral (régi erdélyi recept)
BEFŐZÉS - Rostos birsital
BEFŐZÉS - Aszalt gomba