Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
5 kg érett hámozott paradicsom
1/2 kiló hámozott savanykás alma
2 nagy vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
2 dkg egész fahéj
2 dkg szegfűszeg
1/4 kiló cukor
2 dl ecet
2 ek mustár
só
bors
Az összetevőket - a cukor és az ecet kivételével - jól
összefőzzük, botmixerrel pürésítjük. Végül beletesszük cukrot és az ecetet, és lekvár
sűrűségűre főzzük. Kis üvegekbe rakjuk, szárazgőzbe tesszük. Lekötéskor a tetejére kis szalicilt vagy nátrium benzoátot teszünk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
BEFŐZÉS - Uborka ecetesen, kaporral (régi erdélyi recept)
BEFŐZÉS - Aszalt gomba
BEFŐZÉS - Padlizsános lecsó - BABI (Mogyorósi Györgyné) receptje
BEFŐZÉS - Cukrozott narancshéj