Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
Hozzávalók:
3 csokor petrezselyem
fél csésze bulgur
2 csésze 
víz
1 csokor újhagyma
1 nagy paradicsom
negyed csésze menta
1,5 
teáskanál só
fél teáskanál feketebors
1 citrom leve
negyed csésze 
olívaolaj
Elkészítés: A petrezselymet megmossuk és felaprítjuk. A 
bulgurt 2 csésze forró vízzel felöntjük, majd ha megszívta magát, a felesleges 
vizet kifacsarjuk belőle. Újhagymával, apróra vágott paradicsommal, negyed 
csésze felaprított mentával, sóval, borssal, citromlével és olívaolajjal 
ízesítjük. Egy éjszakát állni 
hagyjuk.
www.egypercesek.hu
|  |  | 
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
VILÁGKONYHA - Tabbouleh 2 - ARAB
TÉSZTA - Spagetti gombával
OLCSÓ LEVES - Salátaleves
OLCSÓ VEGA EGYTÁL - Gombás palacsintatál