Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
A gombát és a hagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. A diót késsel durvára vágjuk. A tésztát és a borsót enyhén sós forró vízben 5-6 percig főzzük (együtt) majd leszűrjük. A forró vajban/margarinban megfonnyasztjuk a hagymát, rádobjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, erős tűzön 4-5 percig pirítjuk. Megszórjuk a liszttel, felöntjük a vegetával alaposan felkevert tejföllel, és folyamatosan keverve addig forraljuk, amíg a massza elválik az edény falától.
Ha pcit hülni kezd, hozzáadjuk a tojásokat, majd a borsós finommetéltet, a diót és 1-2 csipet szerecsendiót. A tésztából 1 kisebb és 1 nagyobb, az edényünkhöz méretezett lapot nyújtunk, a nagyobbikkal kibélelünk egy mély tepsit Belesimítjuk a tölteléket, ráhajtjuk a tészta szegélyét, megkenjük tojássárgájával, aztán befedjük a kisebbik lappal. Villával megszurkáljuk, megkenjük tojássárgájával, és kb fél órát sütjük. Újabb fél órát pihentetjük, majd szeleteljük. Paradicsommal, petrezselyemmel, salátalevelekkel díszítjük.
A tejfölbe keverhetünk reszeltsajtot is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
OLCSÓ VEGA EGYTÁL - Gombás palacsintatál
OLCSÓ VEGA - Krumpli zöld mártással 2.
OLCSÓ VEGA - Krumpli zöld mártással 1.
VEGA FELTÉT - Brokkolis krumplifasírt