Gasztro: VEGA - Répa gombával töltve

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
  • fél kiló sárgarépa, lehetőleg minél vastagabb, tömzsibb darabok
  • 4 közepes gomba
  • 5 dkg margarin
  • 2 bő ek liszt
  • 2 dl tej
  • 2 dl  tejföl
  • 1 cs. petrezselyem
  • só, kevés bors


Elkészítés:

A sárgarépákat megtisztítjuk, enyhén sós vízben félpuhára főzzük, lecsepegtetjük, kihűtjük. A margarinból, tejből, lisztből besamelt készítünk, belekeverjük a kis kockára vágott gombát, ízesítjük sóval,  borssal, pici tejföllel, és a kivájt sárgarépa üregébe halmozzuk. Az így megtöltött sárgarépákat kimargarinozott tűzálló tálra, egymás mellé rakjuk. A kivájt darabkákat körészórjuk. A maradék tejföllel, amit kevés vízzel hígítottunk, a sárgarépát meglocsoljuk. Forró sütőben 15-20 percig sütjük. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel bőven megszórjuk.

Tipp: a tejfölbe keverhetünk reszeltsajtot, vagy meg is szórhatjuk vele legvégül a tetejét.

Címkék: bab csöröge desszert egytál farsang farsangi forgács fánk gasztro gasztronómia káposzta lekvár lovas Éva lovaseva recept rózsa saláta süti tészta vega vegetárianus étel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu