Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók :
Elkészítése:
Tegyél
fel forrni vizet egy edényben. Ahogy elkezd forrni, tegyél egy keveset a teáskannába, és öblítsd át azt a forró vízzel, hogy
felmelegedjen. Ezután tégy a kannába (csészénként 1 teáskanálnyi + 1 a "kannának") teafüvet, és öntsd fel a szükséges mennyiségű forró vízzel. Hagyd ázni 3-6
percig, majd szürd le. Tálald tejjel és cukorral, ha egészségesebben szeretnéd mézzel. Így az előbbi módon az igazi, de lehet citrom
szeletekkel is ízesíteni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
GYÓGYTEA - keverék megfázásra
TEA - Télire, áfonyából
TEA - Almás tea turmix
SÜTI - Tiramisu EGYSZERU