Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kókuszkocka:
2 tojást, 25 dkg kristálycukrot, 5 kanál mézet, 5 dkg margarint habosra
keverek. 35 dkg lisztbe( fele sima liszt, fele rétes, és néha 5 dkg liszt
helyett 5 dkg diót teszek bele, mert az nagyon finom) belekeverek egy sütőport
és azt az előbbi masszával elkeverem, közben adok hozzá kb. 2 dl tejet, hogy
kissé folyós legyen. kb. 24x30-as tepsiben 180 fokon 20 percet sütöm, szép magas
tészta lesz.
Közben 20 dkg margarint, 20 dkg porcukrot,5 dkg sötét, jó minőségű kakaót
2 dl tejet rumaromával ízesítve felfőzök.
Hagyom kihűlni a tésztát, a mázat.
A tésztát kockára vágom, egyenként beleforgatom a mázba, majd
kókuszreszelékbe( az egészhez kb. 15-20 dkg kókusz kell). Hűtőbe rakom.
Nem szabad áztatni, így is a külső rész beszívja a finom csokit!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
SÜTI - hókifli -
SÜTI - Kókuszos brownie
SÜTI- Csokis brownie
EGYTÁL - Erdélyi rizses csirke