Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
a igazán szereted a csokoládét, ez a recept Neked való! A forró, csokis sütemény még a legelszántabb fogyókúrázókat is elcsábítja.
Hozzávalók:
25 dkg margarin
1 tábla (10dkg) minimum 70%-os étcsoki
10 dkg cukrozatlan kakaópor
30 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
4 tojás
20 dkg liszt
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 180°C-ra. A margarint és az étcsokoládét
felkockázzuk, felolvasztjuk, és langyosra hűtjük. A tojásokat és a
kétféle cukrot habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt
csokis-margarinos masszát. A lisztet elvegyítjük a kakaóporral, és
lassan a tésztához adagoljuk. Simára keverjük, és az egészet egy
sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük. 20-25 perc alatt megsütjük, amíg a
teteje szilárd, de rugalmas nem lesz. Tűpróbával nem érdemes
kísérletezni, a brownie lényege, hogy a közepe még éppen lágy legyen. A
tökéletes élmény érdekében vaníliafagyival és csokiöntettel tálaljuk.
femcafe.hu - Fitus Alexandra
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
SÜTI - hókifli -
SÜTI - Kókusz kocka
SÜTI - Kókuszos brownie
EGYTÁL - Erdélyi rizses csirke