Gasztro: SÜTI - Capuccino szelet

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:


Tészta:

  • 12 evőkanál liszt
  • 12 evőkanál cukor
  • 12 tojás
  • 2,5 csomag sütőpor
  • 1 dl olaj

 

Krém:

  • fél kiló vaj, vagy margarin
  • fél kiló porcukor
  • bő 1 liter tej
  • 2 csomag vaniliás pudingpor
  • 1 teás kanál őrölt kávé
  • 1 evőkanál nescafe

 

Jó ha van:

vanilia és kávé aroma a krém két felébe (ez esetben elhagyható a nescafe)

 

Még szükséges:

  • tortabevonó csoki

 

Elkészítése:
A hozzávalókból a tésztát megsütjük ,majd kettévágjuk. A vajat a porcukorral habosra keverjük. A tejjel a pudingot megfőzzük, ha kihűlt a  a vajas krémmel összekeverjük. A kész krémet elfelezzük ,az egyik felét rákenjük a piskótára a másik felébe az őrölt kávét és nescafet (érdemes előtt porrá törni, esetleg egy nagyon pici tejjel elkeverni, hogy jobban oldoódjon) keverjük, majd rákenjük a másik krémre. Rátesszük a másik piskótalapot és csoki mázzal vonjuk be .

Címkék: desszert elkészít főz gasztro gasztronómia konyha lovas Éva lovaseva olcsó recept szakács séf süti takarékos tojás torta tálal édes étel íz

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu