Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
a tésztához Kb (30-32):
40 dkg liszt
12 tojás
12 púpos evőkanál cukor
4 zacsi vaníliás cukor
kb 7 dl tej
1 csipet só
reszelt citrom- és narancshéj
a sütéshez:
vaj (esetleg olaj)
a töltelék:
bármi, fantáziánk szerint, vagy a megszokott palacsinta töltelékek közül.
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk és a tojássárgákat a cukorral,a vaníliás cukorral habosra kikeverjük.
Hozzáadjuk a tejet, a sót,a reszelt citrom és narancshéjat, meg a lisztet.
Végül a a tojásfehérjékből vert kemény habbal lazítjuk.
Vajon, kis lángon a szokásosnál vastagabb palacsintákat sütünk belőle.
A töltelék ez után feltétként működik: egyszerűen a tetejére kenjük. Fogyasztható egymásra rakva, torta szerűen is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
LEVES - Kolbászleves
OLCSÓ LEVES - Juhtúrós krumplileves - GYORS!
OLCSÓ LEVES - Salátaleves
POGÁCSA - Krumplis-sajtos - OLCSÓ!