Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 176 fő
  • Képek - 266 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 548 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 176 fő
  • Képek - 266 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 548 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 176 fő
  • Képek - 266 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 548 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 176 fő
  • Képek - 266 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 548 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
  • 1 bögre joghurt vagy kefir
  • 1 bögre cukor + a szóráshoz porcukor
  • csipetnyi só
  • 1 bögre liszt
  • 1 tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • nem egészen fél bögre laj
  • nem egészen egy bögre aprított gyümölcs

Egy tálban keverd el a joghurtot, a cukrot és a tojást, majd lassan csorgasd hozzá az olajat. Ezután dolgozd hozzá a liszttel elkevert sütőport is.

Egy közepes tepsit kenj ki vajjal, és öntsd bele a tésztát. A gyümölcsöket szeleteld fel, és forgasd kevés lisztbe, majd szórd a tésztába - így nem süllyed majd le a tepsi aljára. Közepesre előmelegített sütőben alsó, majd felső rácson 25 perc alatt süsd meg, a tetejét pedig szórd meg porcukorral.

Címkék: desszert elkészít főz gasztro gasztronómia konyha lovas Éva lovaseva olcsó recept szakács séf süti takarékos tojás torta tálal édes étel íz

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

3 éve új blogbejegyzést írt: No most fagy je1rtam

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu