Gasztro: OLCSÓ EGYTÁL - Rakott krumpli 4. pulykás

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:


- 1/2 pulykahús  vékony, rövid csíkokra vágva vagy darálva
- 1 fej hagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 dl olaj
- 1 csokor petrezselyem
- 1 evők. pirospaprika
- 1 evők. sűrített paradicsom 
- 1 nagy tejföl
- 3 tojás
- 1 csipet chili,

- vegata, só, majoranna
- margarin a tál kikenéséhez

 

 

 

Elkészítés:

 

A krumplit félig puhára főzzük héjastól, majd tisztítás után karikára vágjuk. A húst a hagymával együtt szép pirosra sütjük. Megszórjuk sóval, borssal, majorannával, a fokhagymával, a petrezselyemmel és a pirospaprikával. Hirtelen erős tűzön megpirítjuk, közben rátesszük a paradicsom pürét, ha sűrű kis vízzel hígitjuk, de a végén sűrűnek kelle lenni. A tálba alulra krumplit teszünk, gyengén sózzuk, ráterítjük a húst, majd krumplivalal befedjük. A tejfölt, a tojásokat, a csipet chilit jól összekeverjük, és ezzel a mártással öntjük le a krumplitt. A sütőben kb. 40 percig sütjök. Forrón salátával tálaljuk.

Címkék: bab csöröge desszert egytál farsang farsangi forgács fánk gasztro gasztronómia káposzta lekvár lovas Éva lovaseva máj recept rózsa saláta süti tészta étel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu