Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
40 dkg pulykamellfilé 1 kis fej vöröshagyma 1 dl olaj só törött fekete bors egy kevés apróra vágott petrezselyem és tárkonylevél 1 liter csontlé (lehet leveskockából is) 20 dkg vegyes zöldség 1 cikk zeller 10 dkg gomba 6 dkg liszt 2 dl tejszín 1 ek tárkonyecet néhány csepp citromlé
Készítés:
A pulykahúst kockára vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, majd a fele olajon aranysárgára pirítjuk. Rátesszük a pulykahúst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a vágott petrezselyemmel és tárkonylevéllel, kevés csontlével felengedjük. Közben megtisztítjuk a zöldséget, a zellert, a gombát, kockára vágjuk, és a húshoz adjuk. Lassan pároljuk, majd a csontlével felengedjük.
A maradék olajból a liszttel világos rántást készítünk, ezzel sűrítjük, tejszínnel dúsítjuk, ha kell, utánaízesítjük. A tárkonyecettel és egy kevés citromlével savanyítjuk, jó forrón tálaljuk.
|
|
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
read more https://spotterdayinfraero.com/...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
information https://www. safetytoto.com "Its my ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
먹튀검증 https://infogram. com/untitled-chart-...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
click here https://astrolabetv. com Hey There. I found your ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
get more info https://brothertoto. com I appreciate this article...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
information https://acepowerball.com/ ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
get more info https://www. russelltribunalonpalestine.org/...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
good contents https://baccaratfriend.com/ I ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
website https://meoghyugo. com/ Such a very useful...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
토동산 https://totositedongsan. com/ You have a real ability...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
FŐÉTEL - Füstölt sajtos lepény -Sajtszószos pulyka- vagy csirkemell zöldségekkel
LEVES - Diós szárnyaskrém
LEVES - Zöldség 1.
LEVES - Káposztalé