Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
2 pohár liszt,
fél pohár darált dió,
1 pohár tej,
fél pohár cukor,
1 tojás,
2 evőkanál méz,
2 evőkanál olvasztott vaj,
3 kk őrölt fahéj
2 kk őrölt szegfűszeg
1 citrom reszelt héja,
csipetnyi só,
1 csomag sütőpor.
Elkészítés:
A tojást összekeverjük a mézzel, a cukorral, a vajjal, a fűszerekkel és a reszelt narancshéjjal.
A lisztet egybeszitáljuk a sütőporral. Hozzáadjuk a diót.
A lisztes diót a tojásos keverékhez adjuk, és fokozatosan hozzáöntve a tejet, egynemű krémmé keverjük.
Az így kapott tésztát 12 közepes méretű vagy 24 mini muffinformába kanalazzuk.
Előmelegített 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
A muffinok tetejére sütés
előtt díszítésként egy-egy fél diót, mandulát tehetünk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
SÜTI - Mézes krémes (grízkrémmel)
KARÁCSONY - Nemezeti menü -hagyományok, avagy hol, mit szokás enni Karácsonykor?
KARÁCSONYRA - Gesztenyés pulyka
KARÁCSONYRA - Gesztenyés töltött pulyka almával, libamájpürével