Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
GESZTENYÉS PULYKAMELL
Hozzávalók 6 személyre:
70 dkg pulykamellfilé egy darabban
25 dkg gesztenyemassza
15 dkg gomba
2 tojás
1/2 dl tej
2 gerezd fokhagyma, só, bors
A gesztenyemasszát a tejjel és a felvert tojással simára keverjük, majd
sóval, borssal és fok-hagymával fűszerezzük. A gombát megmossuk,
letisztítjuk és nagyon apróra összevágva, a gesztenyés masszához keverjük.
A pulykamellet vékony szeletekre vágjuk. A szeleteket húskalapáccsal
kiveregetjük, hogy nagy lapokat kapjunk. Egy-egy lapot vastagon megkenünk a
gombás gesztenyekrémmel, és felcsavarjuk.
Hústűkkel megtűzzük, hogy a tekercs szét ne essen.
A tekercseket a szűrőfazékra helyezzük. A hozzáillő lábosba háromujjnyi
vizet töltünk, a szű-rőfazekat ráillesztjük, és befedjük. Közepes lángon
felforraljuk, ezután a legalacsonyabb láng-ra visszakapcsolva, 30 percig
pároljuk. Hagyjuk kissé lehűlni, és rézsútosan felszeleteljük.
Tipp: Nem baj, ha a gesztenyemassza édes, mert a gomba és a fűszerek
elveszik az édes ízt. Aki idegenkedik ettől, vásároljon 30 dkg héjas
gesztenyét, vagdossa be, süsse meg az AMC-serpenyőben, majd meghámozva törje
össze.
Köret- és italajánlat: Burgonyapüré vagy párolt rizs és tartármártás, vagy
párolt zöldség vala-mint félszáraz fehér bor illik mellé.
|
|
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
read more https://spotterdayinfraero.com/...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
information https://www. safetytoto.com "Its my ...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
먹튀검증 https://infogram. com/untitled-chart-...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
click here https://astrolabetv. com Hey There. I found your ...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
get more info https://brothertoto. com I appreciate this article...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
information https://acepowerball.com/ ...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
get more info https://www. russelltribunalonpalestine.org/...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
good contents https://baccaratfriend.com/ I ...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
website https://meoghyugo. com/ Such a very useful...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
토동산 https://totositedongsan. com/ You have a real ability...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
SÜTI - Mézes krémes (grízkrémmel)
KARÁCSONY - Nemezeti menü -hagyományok, avagy hol, mit szokás enni Karácsonykor?
KARÁCSONYRA - Gesztenyés pulyka
KARÁCSONYRA - Gesztenyés töltött pulyka almával, libamájpürével