Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
3 mirelit spenót
kb. fél liter tej 1,5%
3 tojás
4 ek zabkorpa
5 dkg zabpehely darálva
4 gerezd fokhagyma
2 leves kocka
só
Elkészítés:
Felteszem a spenótot a tejjel főni. Belenyomom a fokhagymát. Amikor el
kezd rotyogni belekevergetem a felvert tojást és folyamatosan
kevergetve beleteszem a zab pelyhet és korpát, ha szükséges még öntök
bele tejet.Ízesítem, és a végén merülő mixerrel eldolgozom az egészet.
Kemény tojással tálalom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
FŐÉTEL - lasagne spenótos
FŐÉTEL - Császármorzsa (Smarni)
FŐZELÉK - Zöldbab "csak semmi cicó" - levire
GOMBÓC - Csokis