Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Spenótos lasagne (Húsmentes) | |
Hozzávalók 4 személyre: 1 csomag száraz lasagne tészta 2 csomag mirelit spenót 0,5 kg túró kb. 4 dl tej 3-4 evőkanál liszt 2-3 evőkanál olaj 15-20 dkg sajt (pl. Parmezán) a tetejére 1/2 teáskanál szerecsendió 1/2 teáskanál (fehér)bors ízlés szerint só |
A spenótot kiolvasztjuk és lassú tűzön főzzük, hogy egy kicsit elfője a levét. Belekeverjük a finomra elmorzsolt túrót. Sózzuk, szerecsendióval fűszerezzük. Egy másik edényben besamelmártást készítünk: kicsit megpirítjuk az olajon a lisztet, majd felöntjük a tejjel és besűrítjük. Ha nagyon sűrű, kis vízzel lehet hígítani. Sózzuk, borssal fűszerezzük. Valamilyen zsiradékkal kikent tepsibe rétegezzük a (száraz) tésztát és a kétféle krémet, a tetejére szórjuk a reszelt sajtot, majd közepes hőfokon megsütjük, amíg a sajt megpirul a tetején.
a www.nandu.hu receptje |
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
FŐZELÉK - Korpás spenót
FŐÉTEL - Császármorzsa (Smarni)
FŐZELÉK - Zöldbab "csak semmi cicó" - levire
GOMBÓC - Csokis