Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Forralt bor
Hozzávalók 4 személyre:
• 1 üveg vörösbor
• fahéj
• szegfűszeg
• vaníliás cukor, vagy vanília aroma
• citrom
• narancs
• alma
• cukor
Elkészítés:
Öntsük a bort egy edénybe és gyújtsunk alá. Bortól és ízléstől függően
tegyünk bele cukrot, vegyesen vaníliás cukorral, mézet, fahéjat,
szerecsen diót, egy kis szegfűszeget. Reszeljünk bele egy kis narancs és
citrom héjat, ezen gyümölcsökből facsarhatunk is bele, majd vágjuk őket
apróbb darabokra és dobjuk a borba. Szeleteljünk fel almát és azt is
dobáljuk bele. Ha van otthon almás, narancsos, gyömbéres tea filter,
abból is rakjunk bele. Ezekkel együtt addig hevítsük amíg egyet nem
rottyan. Ne forraljuk túl, mert elszáll az alkohol tartalma. Ha kész le
is szűrhetjük, majd visszarakhatjuk a gyümölcsdarabokat, de szűretlenül
is fogyaszthatjuk.
femcafe.hu
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
KARÁCSONYI ITAL - alkoholmentes puncs
FŐZELÉK - Brokkoli
FŐÉTEL - Stroganoff csirke
SÜTI - Bukta - + a kelttésztáról - nosztalgia recept