Gasztro: FŐZELÉK - Brokkoli

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

Hozzávalók:
1 nagyobb rózsa brokkoli
4-5 gerezd fokhagyma
vegeta
1 kk bazsalikom
2-3 dl tejföl
2-3 ek étkezési keményítő

Elkészítés:
A brokkolit apró rózsákra szedjük, a szárait is megtartjuk. Kevés vízben (csak épphogy ellepje)megfőzzük, nem túl puhára, mert később még úgyis jobban szétmegy. A főtt szárakat kiválogatjuk és turmixoljuk, majd összekeverjük a tejföllel, a fűszerekkel, a zúzott fokhagymával, a keményítővel. A habarást a brokkolirózsákhoz adjuk, forrásig keverjük.

Tanácsok:
Minél kevesebb vizet hagyunk a brokkolin, annál kevesebb keményítős sűrítésre van szükség. A szárak turmixolása és az ételhez adása is jól sűrít. Mi jó fokhagymásan szeretjük, bátran lehet használni belőle többet is

Címkék: 100 brokkoli c egészség francia gasztronomia gyümölcs kávé lovas Éva lovaseva mg recept tévhit világlonyha vitamin zöldség étel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Von Dániel üzente 12 éve

Husika nincs hozzá ?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

IMÁDOM, S NAGYON KÖNNYŰ, FINOM!!! Hajni

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu