Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
4-6 kisebb szelet pulyka hús
1/2 kg gomba
10 dkg füstölt szalonna
fűszerek, liszt
A szelet húsokat kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk.
Mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd kis vizet öntünk alá és majdnem puhára
pároljuk. Egy lábasban a füstölt szalonnát zsírjára pirítjuk (aki nem szereti
benne a pörcöt, kiszedheti, én benn hagyom). Egy kp. fej hagymát a zsíron
megdinsztelünk, lehúzva a tűzről 2 teáskanál paprikát adunk hozzá, felöntjük kb.
fél dl vízzel, beletesszük a laskára vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, kis
fokhagymával ízesítjük. Fedő alatt pároljuk, míg jól levet enged. 1 pohár
tejfelben elkeverünk 1 evőkanál lisztet, a gomba levéből is teszünk hozzá,
belekeverjük. Belerakjuk a húsokat és fedő alatt még 10-15 percet összefőzzük.
Nokedlivel a legfinomabb.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
EGYTÁL - Krumplis palacsinta gombapörkölttel:
EGYTÁL - Bakonyi gomba
EGYTÁL -Sajtos brokkoli
FELTÉT - Juhtúróval töltött gombafejek