Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók :
12-16 db nagyobb gomba, 40 dkg juhtúró, 6 ek. kanál tejföl, 6-7 szelet baconszalonna, só, esetleg kakukkfű, bors.
Elkészítés :
A gombafejeket megmossuk és besózzuk. Összekeverjük a túrót a tejföllel, borssal és kakukkfűvel fűszerezhetjük de e nélkül is finom. A gomba fejeket kiolajozott tűzállótálba teszük, mindegyiketjól megtöltjük töltelékkel, és egy megfelelő méretű szeletke baconszalonnát teszünk rá. Forró sütőben addig sütjük, amíg a szalonna megpírul.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
EGYTÁL -Sajtos brokkoli
Péter Gyöngyi: Hogyan böjtöljünk? 3.
Péter Gyöngyi: Hogyan böjtöljünk?
SÜTI - Mandulás felfújt