Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
500 g héjában főtt krumpli
1 piros és 1 zöld kaliforniai paprika
150 g csemegekukorica
200 g gomba
1 szál póréhagyma
só
bors
250 ml tejszín
4 tojás
1 ek bazsalikom
75 dkg reszelt sajt
3 ek metélőhagyma
Elkészítése:
A
krumplit meghámozzuk, felszeleteljük és a paprikát feldaraboljuk.A
kukoricát lecsöpögtetjük ha konzerv és a gombát megtisztítjuk, majd
szeletekre vágjuk.Ezután a póréhagymát is felszeleteljük. A hozzávalókat
megfűszerezzük sóval és borssal, összevegyítjük őket, majd tűzálló
tálba fektetjük.A tejszínt a tojással és a bazsalikommal, sóval, borssal
elkeverjük, majd belevegyítjük a sajtot is.Végül ezt az öntetet a
zöldségekre öntjük és már tehetjük is a sütőbe. A sütőt nem szükséges
előmelegíteni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
EGYTÁL - Krumplis palacsinta gombapörkölttel:
FŐÉTEL - Bakonyi pulyka szelet:
EGYTÁL -Sajtos brokkoli
FELTÉT - Juhtúróval töltött gombafejek