Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Gasztronomia vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
25 dkg szójabab, vagy csicseriborsó, 4-5 gerezd fokhagyma, késhegynyi sütőpor, 1/2 kk fűszersó, só, olaj, kis őrölt paprika.
A szóját, vagy a csicseriborsót vízben puhára főzöm, majd leszűröm. 
Húsdarálón ledarálom, majd elkeverem a szétnyomott fokhagymával, a 
sütőporral, a sóval, a fűszersóval, paprikával, és 2-3 kanálnyi olajjal. A keverékből nedves kézzel diónyi gombócokat formálok, forró olajban szép 
barnára sütöm, majd lecsepegtetem őket. 
|  |  | 
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
LEVES - Borjuragu
LEVES - Camambert
LEVESBETÉT - Kapros túrógombóc
OLCSÓ LEVES Tarhonya