Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
8 dl joghurt, 12 dkg uborka, 1 csomó kapor, 25-30 borsmentalevél, 1 mk só, késhegynyi bors, 3 ger fokhagyma.
Elkészítés:
Az uborkát meghámozom, lereszelem, a fokhagymát átpréselem. A kaprot és a
mentaleveleket apróra vágom, majd az összes hozzávalót jól
összeturmixolom. Jégbe hűtöm, majd tálaláskor mentalevelekkel díszítem.
A kapor és a menta teszi igazán űdítővé és a hűsnél is hűsebbé ezt a
zöldfűszeres joghurtlevest. A hozzá szükséges borsmentát érdemes
cserépben nevelni az erkélyen, hiszen ennek a leveleit sok étel és ital
díszítésére használhatjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
SALÁTA - Erdélyi hordóskáposzta
VEGA - Sült kolbász hús nélkül
VILÁGKONYHA -Keftedes (Görög húsgombócok) - GÖRÖG
VILÁGKONYHA - Pide (lepénykenyér) - TÖRÖK