Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
HOZZÁVALÓK:
8 tojás,
10 dkg vaj,
6 gerezd fokhagyma,
kevés kakukkfű
3 babérlevél,
1 szál zellerzöld
1 szál lestyán
2 póréhagyma
kb 2-3 ek. liszt,
pár szem egész bors,
só,
7 dl burgundi vörösbor.
ELKÉSZÍTÉS:
A hagymát karikákra vágjuk, megdinszteljük a vaj felén, beleöntjük a bort, beletesszük a borsot, a fűszereket, fokhagymát, megsózzuk. 20 percig lassú tűzön főzzük.
A többi vajból, és kb 2 ek. lisztből tésztát gyúrunk, félretesszük pihenni.
Átszűrjük a bort, és újra melegítjük. A hagymakarikákat félretesszük, a zöldfűszereket kidobjuk. A tojásokat egyenként a forrásban lévő borba ütjük. Egyszerre csak 2-4 tojást főzzünk - 4 percig. Szűrőkanállal kiszedjük, lecsöpögtetjük, lefedhető tálra tesszük.
A tésztát állandó kevergetés közben a forró borba morzsoljuk, beleöntjük a hagymát is. Többször megkeverjük, hagyjuk kissé besűrűsödni. Végül a tojásokra öntjük a mártást.
Fokhagymás pirítóssal az igazi.
|
|
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
read more https://spotterdayinfraero.com/...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
information https://www. safetytoto.com "Its my ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
먹튀검증 https://infogram. com/untitled-chart-...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
click here https://astrolabetv. com Hey There. I found your ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
get more info https://brothertoto. com I appreciate this article...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
information https://acepowerball.com/ ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
get more info https://www. russelltribunalonpalestine.org/...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
good contents https://baccaratfriend.com/ I ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
website https://meoghyugo. com/ Such a very useful...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
토동산 https://totositedongsan. com/ You have a real ability...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
PALACSINTA - Meggyes
PALACSINTA - Almás 2.
PALACSINTA - Almás 1.
PALACSINTA - Csúsztatott