Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A szoksásos módon palacsintát sütünk, majd egy tálon egymásra kezdjük rétegezni őket. Az elsőre óvatosan félig puhult vaniliás jégkrém jön, rá palacsinta, erre enyhén pépesített idénygyümölcs, kis mézzel megcsorgatva, (ha nincs otthon, lehet porcukrot is használni) majd palacsinta, és újra jégrém. Folytassuk, míg el nem fogy, vagy, ha túlságosan magas lenne a torony, készítsünk inkább még egy "rakást". A gyümölcs helyett télen használhatunk lekvárt, de akkor nem kell a méz.
Tortaszerűen szeletelve porciózzuk.
Meghinthetjük egyszerűen porcukorral, de készíthetünk rá vanilia mártást is, vagy bevonhatjuk tejszínhabbal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
PALACSINTA - Meggyes
PALACSINTA - Almás 2.
PALACSINTA - Almás 1.
PALACSINTA - Csúsztatott