Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1 közepes nagyságú füstölt csülök
40 dkg disznócomb
30 dkg tarkabab
2 sárgarépa
1 fehérrépa
1 kis fej vöröshagyma
3 duci fokhagymagerezd
só, bors, ételízesítő, babérlevél, őrölt kömény, pirospaprika, a kanál
liszt, olaj
ízlés szerint tejföl
A babot előző este beáztatom.
A csülköt félig megfőzöm, kiveszem hűlni, majd lefejtem róla a husit és
felkockázom. A combot is felkockázom. Nagy fazékban egy kevés olajon megfuttatom
a hagymát, belerakom a húsokat, a comb fehéredéséig pirítom. Belerakom a babot,
rászűröm a csülök levét (kb. 1 liter). Így főztem jó háromnegyed órát. Aztán
beleszeleteltem a zöldségeket, ízesítettem sóval (vigyázni, mert a csülök leve is
sós volt) borssal, köménnyel, fokhagymával, az általam készített lecsókockákkal,
felöntöttem még vagy 1,5-2 liter vízzel (hogy leves sűrűséget kapjak). Mikor
megfőtt minden (az már csak egy fél óra volt), csináltam egy vékony rántást,
beleöntöttem, majd csipetkét csipkedtem bele.
Mi a tejfölt külön tettük bele. Nagyon finom lett!!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
GOMBÓC - Csokis
GOMBÓC -Epres túró
FELTÉT - Sajtos krumplikrokett - Köretnek is jó
LEVES - Diós szárnyaskrém