Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A sütőt közepes lángon előmelegítjük. Ha vastag, kemény a kenyér héja, levágjuk, a szeleteket pedig félbevágjuk. A tepsit kikenjük olajjal. Nagy, mély tálban a tojást a tejjel habosra verjük, közben hozzáadva a fűszereket, a zúzott fokhagymát.
A kenyereket sorban belemártogatjuk, ha végeztünk, kezdjük az elsővel, addig ismételgetve, míg van a tojásos tejből. A kikent tepsibe rakjuk őket, szorosan. A sütőben pirosas-barnára sütjük, és amint kivettük, megszórjuk reszelt sajttal, hogy ráolvadjon.
Főzelékekhez, feltétként, de önűló ételnek, reggelire, vacsorára is kitűnő!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
SÜTI - Keksztekercs
LEVES - Borjuragu
SALÁTA - Lencse, pikánsan
POGÁCSA - Egyszerű, "gombos"