Gasztro: EGYTÁL - Cukkinis csirke

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók (kb 3-4 adag)

  • 80 dkg csirkemellfilé
  • 2 teáskanál vegeta
  • majoranna
  • 20 dkg cserkészkolbász
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 3 cukkini
  • 6 evőkanál olaj
  • 4 szem paradicsom
  • 6 dl tyúkhúsleves (kockából)

Elkészítés:

A húst megmossuk, kockára vágjuk, a vegetával beszórjuk, és állni hagyjuk, amíg a többi hozzávalót előkészítjük. A kolbászt  a hagymát  és a cukkínit karikára vágjuk.
Serpenyőben felforrósítunk 2 evőkanál olajat, megpirítjuk benne a kolbászt, félretesszük. Nagyobb edényben felforrósítjuk a maradék olajat, a hagymát és a zúzott fokhagymát világosra pirítjuk benne, hozzáadjuk a húst, és néhány percig tovább pirítjuk. Beletesszük a meghámozott, aprított paradicsomot, és 5 percig együtt főzzük. Sózzuk, majorannázzuk. Felöntjük a húslevessel, és a húst puhára főzzük, levét hagyjuk elfőni. Amikor a hús elkészült, belefőzzük a cukkinit, úgy hogy, "vastag" sűrű szaftja legyen.  A kolbászt a tányérokra rendezzük, és ráöntjük a paradicsomos csirkés ragut. Rizzsel, rizibizivel, törtkrumplival vagy krumplipürével is finom.

Címkék: elkészít főz gasztro gasztronómia konyha lovas Éva lovaseva olcsó recept szakács séf takarékos tojás tálal étel íz

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu