Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók (kb 3-4 adag)
Elkészítés:
A húst megmossuk, kockára vágjuk, a vegetával beszórjuk,
és állni hagyjuk, amíg a többi hozzávalót előkészítjük. A kolbászt a hagymát és a cukkínit karikára vágjuk.
Serpenyőben felforrósítunk 2 evőkanál olajat, megpirítjuk benne a
kolbászt, félretesszük. Nagyobb edényben felforrósítjuk a maradék
olajat, a hagymát és a zúzott fokhagymát világosra pirítjuk benne, hozzáadjuk a húst, és néhány percig tovább pirítjuk. Beletesszük a meghámozott, aprított
paradicsomot, és 5 percig együtt főzzük. Sózzuk, majorannázzuk. Felöntjük a
húslevessel, és a húst puhára főzzük, levét hagyjuk elfőni. Amikor a
hús elkészült, belefőzzük a cukkinit, úgy hogy, "vastag" sűrű szaftja legyen. A kolbászt a
tányérokra rendezzük, és ráöntjük a paradicsomos csirkés ragut. Rizzsel, rizibizivel, törtkrumplival vagy krumplipürével is finom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
SÜTI - Keksztekercs
LEVES - Borjuragu
SALÁTA - Lencse, pikánsan
POGÁCSA - Egyszerű, "gombos"