Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 l üveghez:
5 evőkanál cukor, 2 citrompótló.
A gyümölcs szinte bármi lehet
A megmosott gyümölcsöt lecsurgatjuk. Az üvegbe soronként tesszük, s közben egyenletesen cukrozzuk. Lehete beletenni szegfűszeget (pl a meggyhez, szilvához), vaníliarudat (a sárgabarackhoz, cseresznyéhez egreshez), vagy fahéjat (szilvához, ribizlihez). A tetejére citrompótlót teszünk. Feltöltjük szódavízzel, és azonnal lekötjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
BEFŐZÉS - Cukrozott narancshéj
BEFŐZÉS - Piroska (erdélyi ízesített paradicsom)
BEFŐZÉS - Uborka ecetesen, kaporral (régi erdélyi recept)
BEFŐZÉS - Rostos birsital