Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A jól megmosott gyümölcsöt megtiszítjuk, feldaraboljuk, majd kevés vízben puhára főzzük. Teatojásban tehetünk mellé szegfűszeget és fahéjat is. Ízlés szerint kerülhet bele édesítő, vagy cukor is.
Ha puha, áttörjük, (botmixerrel) majd 1-2 percnyi újra felfőzés után, még forrón széles szájú üvegbe töltjük. A tetejére szalicilt vayg nátrium benzoátot teszünk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
BEFŐZÉS - Cukrozott narancshéj
BEFŐZÉS - Piroska (erdélyi ízesített paradicsom)
BEFŐZÉS - Uborka ecetesen, kaporral (régi erdélyi recept)
BEFŐZÉS - Aszalt gomba